inspiration

INSPIRATION

Är det många goda idéer som tumlar runt utan konkret utlopp? Eller går processen tvärtom på tomgång? Då kan det vara förlösande att vända och vrida på begreppen, profilera era tillgångar, och hitta er egen kombination av kreativitet och handling. Jag hjälper er gärna, att jämföra, öppna nya perspektiv och ”tänka tvärtom”.

AKTION

Har den goda intentionen tappat fart? Står strategin kvar i hyllan? Min drivkraft är ”visioner i praktiken”, när aktörer från olika delar av samhället behöver samhandla för att möta en komplex utmaning. Jag hjälper er gärna, att ta konkreta steg redan idag, och över tid, med bibehållen lust och nyfikenhet.

aktion
reflektion

REFLEKTION

Lärande vill väl alla ha? Men har ni fokus på ord eller handling? Forskning, utvärdering, benchmarking etc behöver omsättas i insikter för att göra nytta. Jag hjälper er gärna, att spana, reflektera, dra slutsatser och ta kunskap och erfarenheter vidare i ny praktik.

MOTION

Hjärngympa! När du/ni har behov av en eller flera dagars koncentrerat arbete i rogivande miljö. Jag bidrar gärna med föredrag, mötesledning, coaching etc. om ni inte vill sköta er själva. Här finns övernattning för upp till 20 personer med måltider eller självhushåll. Läget norr om Västerås har goda tågförbindelser i alla riktningar. Världsarvet Ängelsberg är en spännande pausaktivitet.

motion